Pressemelding

DUE MILJØ AS og Norcape Biotechnology AS blir en del av EAGLE GRUPPEN

Eagle Technology AS overtok 10. februar 2020 samtlige aksjer i DUE MILJØ AS og Norcape Biotechnology AS. Eagle ønsker med dette å ta en strategisk posisjon i markedet for væskeseparasjon for prosess- og næringsmiddelindustri. Eagle har fra tidligere bred industriell erfaring fra den maritime industrien (grundere av Teknotherm AS og Therma Industri AS). Eagle bringer i tillegg med seg en betydelig kompetanse innenfor utvikling, drift og produksjon av membransystemer gjennom sine datterselskaper Rena Quality Group AS og Eagle Technology AS.

Med kjøpet vil nåværende og potensielle kunder, leverandører og samarbeidspartnere til DUE MILJØ AS og Norcape Biotechnology AS blant annet få gleden av:

  • Et slagkraftig teknisk miljø i form av designingeniører, prosessingeniører og kjemiingeniører.
  • Betydelige økonomiske ressurser.
  • Økt satsning på forskning og utvikling.
  • Eget produksjonsledd.

Vi er et selskap med miljø og energi som verdidrivere og vi ønsker å ta en posisjon innen prosess- og næringsmiddelindustrien hvor vi utvikler bedre og mer miljøvennlige løsninger som gjør at vi skaper merverdi for kunder og sluttbrukere i forhold til utnyttelse av råstoff, sier CEO i Eagle Technology AS Roy Moberg.

Selskapene vil ha forretningsadresse og administrasjon i Halden, men i tillegg etablere et faglig kompetansemiljø i Stavanger.

Om DUE MILJØ AS/ Norcape Biotechnology AS
DUE MILJØ er en norsk pioner innen bioteknologi og væskeseparasjon for prosess- og nærings-middelindustrien.  Selskapet utvikler og leverer bærekraftige membran- og separasjonsanlegg, og skaper verdier for fiskeri, meieri, prosess og teknisk/kjemisk industri.  Norcape Biotechnology skaper verdier ved utvikling og markedsføring av patenterte bioteknologi prosesser.

Om EAGLE AS
Eagle AS er et privat investeringsselskap med hovedfokus på teknologisk utvikling, ingeniørtjenester og salg av systemløsninger innen miljø og energi. Eagle konsernet omsetter årlig for ca. 500 millioner norske kroner. Selskapet har avdelinger og kontorer lokalisert i de viktigste markedene verden over, og har totalt 190 ansatte.

Les mer på: www.duemiljoe.no , https://www.norcape.no , www.eagletechnology.no, www.eagle.no

Kontakt oss gjerne for nærmere informasjon:

Roy Moberg
CEO, Eagle Technology
+ 47 906 49 339
roy@eagle.no

Eddy G. Torp
Direktør, DUE MILJØ AS
+ 47 900 35 846
eddy.torp@duemiljo.no