Vi ekspanderer og trenger dyktige ingeniører

Trykk her for fullstendig stillingsbeskrivelse. 

Salgs- og prosjektingeniør: Mekanikk og næringsmiddel

Automasjonsingeniør/Programmerer

Eagle Technology ekspanderer, og vi trenger dyktige ingeniører med relevant erfaring for å være med på vår spennende reise og videre utvikling. Vi søker etter ingeniører med bakgrunn innenfor mekanikk og automasjon. Stillingene er nyopprettede og inngår i Eagle konsernets målrettede strategi i forhold til satsing på miljø- og energieffektiv teknologi.

For begge stillinger gjelder:
Eagle Technology AS er lokalisert i Halden, datterselskapet Due Miljø i Stavanger. Stillingene ønskes primært lokalisert på et av disse stedene, men vi er fleksible mht lokalisering for den rette kandidaten. Noe reisevirksomhet må påregnes. Stillingene rapporterer til salg- og prosjektdirektør, Johnny Slåttland.

For nærmere informasjon om stillingen vennligst ta kontakt med:
Adm.dir. Roy Moberg, e-post: roy@eagle.no eller Johnny Slåttland e-post: johnny@eagletechnology.no

Søknad med CV og attester sendes via e-post til johnny@eagletechnology.no senest innen 16.november.