Eagle deltar på Business Association seminar i Sarajevo

Forrige uke deltok Eagle og Eagle Technology, representert ved Roy Moberg (CEO Eagle Technology) og Ivo Klaric (CEO Eagle Technology Bosnia), på Business Association Seminar i Sarajevo. Under seminaret ble Eagles tilstedeværelse i Bosnia og vårt bidrag til å bygge relasjoner og virksomhet mellom Norge og Bosnia presentert for investorer, ambassadører, ministre, representanter fra Foreign Trade Commerence i BiH og nasjonale medier og TV. Dette var en flott mulighet til å etablere nye relasjoner og ivareta til gamle. Vi håper at denne begivenheten kan være en katalysator for videre vekst mellom Eagle og det bosniske samfunnet. En stor takk og annerkjennelse til NBBA – Norway BiH Business Association og Den Norske Ambassaden i Sarajevo for å arrangere dette arrangementet. Vi hadde en flott aften, og gleder oss allerede til neste gang!