Therma Industri

Landsdekkende totalentreprenør innen industrielle varme og kuldesystemer
Therma Industri AS

Therma Industri AS er en direkte videreføring av Teknotherm Industri AS, og ble formelt registrert som et eget selskap i 2007. Historien til Therma går tilbake til 1997 da Teknotherm AS etablerte en egen avdeling i Oslo for landbasert kjøling. Frem til 2007 fungerte Therma som en avdeling innenfor Teknotherm Gruppen. Teknotherm Industri AS ble skilt ut av Teknotherm AS som et eget selskap i 2007. Resterende del av Teknotherm AS ble samme år solgt til nye eiere. Som en del av salget overtok man også rettighetene til Teknotherm-navnet. Dermed ble firmanavnet endret til Therma Industri AS.

Therma-gruppen består i tillegg til Therma Industri AS av Teknotherm-Therma Tromsø (50% eierandel) og Therma Industri Stavanger (56,5% eierandel) og Utstyr & Kjøleservice AS (51% eierandel). Utstyr & Kjøleservice er en leverandør av alt innen industriell, kommersiell og maritim kjøling til både små og store bedrifter. Utstyr & Kjøleservice er lokalisert i Bergen og har et stort lokalt og nasjonalt nettverk med mer enn 50 års erfaring i bransjen. For å lese mer om Utstyr & Kjøleservice, besøk: Utstyr & Kjøleservice AS 

Therma Industri AS har sitt hovedkontor på Bryn i Oslo med avdelinger i Nordland (Fauske), Trondheim og Ålesund.

Vi tilbyr ulike varme- og kjøleanlegg til det industrielle segmentet og baserer våre anleggsløsninger i all hovedsak på naturlige kuldemedier som ammoniakk og CO2. Vi jobber kontinuerlig med å kunne tilby våre kunder anleggsløsninger som er i fremste rekke både når det gjelder drift, ytelse, miljøvennlighet og kostnadseffektivitet. Siden starten i 1997 har vi utviklet oss til å bli markedsledende i Norge innenfor vår nisje av markedet. Vi er landsdekkende og tilbyr både anlegg, service, overhalinger, reservedeler, kurs og tilstandskontroller.