Om oss

Teknologisk utvikling, ingeniørtjenester og systemløsninger innen miljø og energi
Eagle AS er et privat investeringsselskap med hovedfokus på teknologisk utvikling, ingeniørtjenester og salg av systemløsninger innen miljø og energi

I tillegg til industrielle investeringer har Eagle en omfattende investeringsportefølje innen shipping og eiendom.

En av grunnsteinen i Eagle AS vekstfase ha vært Teknotherm Marine AS. Eagle etablerte og utviklet Teknotherm til å bli en av verdens ledene aktører innen maritime og offshore kuldesystemer. Selskapet ble solgt til nederlandske Heinen & Hopman 7. juni 2018. Therma Industri AS er en annen suksess historie innen samme segment. Eagle bygde opp selskapet til å bli den ledende aktøren i Norge innen industriell energi og kjølesystemer før selskapet ble solgt i 2021.  Eagle’s investeringer inkluderer også Rena Quality Group AS som leverer bærekraftige og kostnadseffektive miljøløsninger innen vannrensebehandling og håndtering av borekaks. Eagle Technology AS med datterselskap i Bosnia som fokuserer på mekanisk produksjon og ingeniørtjenester, samt datterselskapet Eagle Enviro som leverer og utvikler bærekraftig teknologi og løsninger til flere industrier.

Eagle konsernet omsetter årlig for ca. 500 millioner norske kroner. Selskapet har avdelinger og kontorer lokalisert i de viktigste markedene verden over, og har totalt 190 ansatte.

De siste 5 årene har Eagle utviklet seg til å bli et av Norges mest innovative selskaper innen våre virksomhetsområder. Med Rena Quality Group har Eagle investert tungt de siste årene med en langsiktig strategi med flere store prosjekter i startfasen. Vi er overbevist om at dette vil føre til markant vekst i årene som kommer.

Konsernledelsen i Eagle gruppen:

Mail: paal@eagle.no
Telefon: +47 920 87 239

Pål Myklebust
CEO OG EIER

Mail: roy@eagle.no
Telefon: +47 906 49 339

Roy Moberg
COO OG EIER

Mail: kent@eagle.no
Telefon: +47 905 83 017

Kent Moberg
CFO

Mail: asbjorn.dysvik@rena-technology.no
Telefon: +47 901 01 924

Åsbjørn Dysvik
CEO Rena Quality Group

Mail: ik@eagletechnology.no
Telefon: +(387) 63 943 712

Ivo Klaric
CEO Eagle Technology Bosnia