Eagle Technology

Mekanisk produksjon og ingeniør tjenester
Eagle Technology

Eagle Technology ble opprettet under navnet Teknotherm Engineering i 2014. Som en konsekvens av salget av Teknotherm AS i 2015 ble navnet endret til det det heter i dag – Eagle Technology AS.

I dag består Eagle Technology av tre selskaper. Eagle Technology Norge med hovedkontor og administrasjon i Halden og Eagle Technology Bosnia med ingeniørtjenester, dokumentasjon, produksjon og lokalt salg som inkluderer Balkan området, Østerrike og Tyskland i Žepče, Bosnia-Hercegovina. Eagle Enviro fokuserer på å levere og utvikle bærekraftig teknologi og løsninger til flere ulike industrier.

Firmaet fokuserer på design og produksjon av maskiner til olje- og gassindustrien, stål konstruksjoner og produkter, kjølemaskiner, trykktanker og sveisetjenester. Eagle Technology Bosnia er også i sluttfasen av utbyggingen av ny fabrikk i Zepce på 2600 kvadratmeter med 1300 kvadratmeter produksjonslokale. Fabrikken vil være toppmoderne utstyrt med både verktøy og maskiner for metallproduksjon.

Eagle Technology ledes i dag av Roy Moberg – CEO, Kent Moberg – CFO, COO Johnny Slåttland, og Ivo Klaric – CEO ETB. Eagle Technology Bosnia er eid 90 % av Eagle Technology Norge, resterende 10 % eies av Ivo Klaric. Eagle Technology Norge er 100 % eid av Eagle AS.